Al jaren stapels vinyl op zolder of in de kelder waar je geen afstand van kunt doen? Geen zin om de hele handel naar de kringloop te brengen of naar een handelaar?

Wil je een met liefde opgebouwde muziekverzameling niet zomaar voor een habbekrats wegdoen neem dan contact op met mij. Ik neem je platen in consignatie. Ik neem alles door, voer het in op mijn verschillende Discogs accounts en ga ze verkopen. Wanneer ik iets verkoop komt de plaat in een spreadsheet die berekent hoe de opbrengst verdeeld word. De praktijk leert dat wat geduld veel meer oplevert dan een verkoop in één keer. En de niet verkochte platen blijven van jou en kun je altijd weer ophalen.

Uiteraard wil ik ook een bod doen op een collectie wanneer je juist wél alles in één keer wilt verkopen.

Genres waar ik speciaal belangstelling voor heb:
• ‘60/’70/’80/’90
• Wave/Punk/ Postpunk/Indie/NDW/DIY
• Dub/Reggae/Ska
• Rock/Pop/Hardrock/Progrock/Symphonische Rock
• Jazz/Soul/Funk/Alt/Art/Avant Garde
Geen klassiek, geen Nederlandstalig

Voorbeeld: zie hier waar een gedeelte van een collectie van circa 1000 platen in een paar maanden terechtkwam: http://bit.ly/vinylexchange

De bezitter van deze collectie heeft daar inmiddels in ongeveer drie jaar bijna €4000 aan verdiend. En prachtig dat al zijn platen wereldwijd verspreid een blije nieuwe eigenaar krijgen!

Neem contact op. Bel 06 17 45 67 31 of mail alfred@redbol.nl
Ik kom graag bij je kijken!

Op onderstaande foto zie je een deel van de collecties die van elkaar gescheiden in kasten staan op mijn werkplek in het centrum van Nijmegen.