RED BOL

KormPlastics

Hoe gelukkig ik ook ben met de nieuwe carrière als handelaar, het oude metier als vormgever blijft ook heel leuk. Zo kwam deze week eindelijk de publicatie van de drukker, waar ik tussen de bedrijven door al maanden mee bezig was, samen met Frans de Waard. Maar daarover later meer. De website van onze uitgeverij was al heel lang aan een make-over toe. Hoewel sites bouwen best leuk is, was het technische gedeelte altijd een flinke turn-off. Gelukkig heb je tegenwoordig Word Press en heb ik een dochter, Bambi die daar héél handig mee is. Zo bouwden we in een vloek en een zucht https://www.kormplastics.nl/ om in wat het sinds vandaag, 17 November 2023, is. Kijk vooral even in het menu onder “oldschool site” en zoek de 10 verschillen.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 RED BOL

Theme by Anders Norén