RED BOL

Knust boek

Al anderhalf jaar bezig met onderzoek voor een boek over Knust, de stencil drukkerij/uitgeverij die in 1983 ontstond en nog immer alive & kicking is. Dat is een continue stroom met ontdekkingen van nog nooit gezien beeldmateriaal, gesprekken met mensen die je soms decennia niet meer sprak waarbij de mist rond de tijdlijn steeds verder oplost. Volgend jaar zal het uitkomen bij uitgeverij Vantilt. In september een tentoonstelling in het van Abbe in Eindhoven en (mogelijk) het Valkhof in Nijmegen. Onder de foto’s een link naar een pdf met de voorpublicatie, geschreven door mijn onvolprezen kompaan in deze, Jack van der Weide.

Boekenpost 150

 

Next Post

Previous Post

2 Comments

  1. Jan 3 June 2018

    Teveel in het wijnglaasje gekeken?

    • redbol 5 June 2018 — Post author

      ja ja, ik wist dat ik em niet had moeten posten, op facebook ook al dé aandachttrekker … ik werd gewoon geflitst, da’s al

Leave a Reply

© 2024 RED BOL

Theme by Anders Norén