RED BOL

Verhalen van Vrouwen

Al een paar jaar wordt ik door Amsterdammer Stijn Schenk als vormgever betrokken bij zijn stroom aan projecten. Stijn heeft een ‘stal’ van striptekenaars die precaire onderwerpen toegankelijk maken. Denk aan postbus 51 achtig materiaal. In een stripvorm toegediend krijgt het vaak precies de goede lading. Stijn brieft tekenaars perfect en brengt ze in contact met mensen die een verhaal kwijt willen. In laatste product ‘Verhalen van Vrouwen’ krijgt de lezer middels 15 krachtige beeldverhalen en 10 portret-illustraties een openhartige inkijk in de levens van vrouwen die zich geconfronteerd zien met geweld. Het boek is een ode aan deze vrouwen; hun zoektocht naar ‘copingstrategieën’ en hun kracht om anderen te helpen. Koop dat boek!

cover

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 RED BOL

Theme by Anders Norén