RED BOL

Van hier naar daar

Mijn platen en cd handel gaat dermate goed dat ik als vormgever in de luxe positie zit dat ik dat niet echt meer voor het geld hoef te doen. Dus kon ik muzikale held (de Four One & Onlys was een van de allerleukste Nederlandse bands ooit) en voorbeeld als muziekhandelaar Marthy Coumans helpen met het realiseren van zijn eerste boek. Deze in corona-tijd geschreven geschreven schelmenroman leest als een jaren ’80 ‘Ik, Jan Cremer’ die zich afspeelt in een fictieve Brabantse stad. Zoals iemand opmerkte: Seks, Moord & Smurfen. Wat wil je nog meer. Maar serieus: voor een debuut is dit heel erg goed gedaan, een matige lezer als ik zelf ben verslond het in een paar dagen. Het boek verschijnt binnenkort als dubbeluitgave met een LP, een kleine oplage als boek alleen is al uitverkocht geloof ik. Te verkrijgen via Marthy!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 RED BOL

Theme by Anders Norén