RED BOL

Losing It

Ik kwam 6 jaar geleden in contact met Adam Morris dankzij een mislukkende Discogs order. Hij had een dure plaat gekocht en de Engelse postpartner van de Nederlandse post genaamd Yodel maakte er een enorm potje van. Doordat we hier veelvuldig over moesten corresponderen raakten we aan de praat en bleek dat we aardig wat overeenkomstige liefhebberijen hadden waarvan dub muziek en voetbal de belangrijkste twee waren. Facebook connectie werd gemaakt en daar intensiveerde de conversatie zich. Toen we aan de praat waren over de muziekboeken die ik met Frans de Waard maak bleek dat hij al 25 jaar een manuscript in de kast had liggen, in de jaren ’90 geschreven, een fictionele beschrijving van de roerige jaren die hij doorbracht als (tour) manager van Killing Joke en The Orb. Niet de minste bands en deze ‘Spinal Tap For The E Generation’ kreeg destijds een flinke subsidie van the Engelse overheid om tot boek gemaakt te worden. Het kwam nooit verder dan een eerste opmaak en daarvan resteerde een gescande pdf. Met dat als uitgaanspunt besloten we dat het alsog maar eens het daglicht moest zien. Dat was een ‘bumpy ride’ maar zie, het boek ligt er nu. Congrats Adam! En koop dat boek vooral. Meer info over het boek en hoe het te verkrijgen hier: http://kormplastics.nl/losingit.html

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 RED BOL

Theme by Anders Norén